×
Мій кабінет Компанія Карта відділень Контакти Новини ONLINE ОЦІНКА Акції Вітрина

Цінність золота.

Цінність золота.

Вартість грама золота в ломбарді.

Ювелірні прикраси доповнюють образ абсолютно будь-яку людину. Вони підкреслюють стиль і індивідуальність. Ще в стародавньому Єгипті фараонів прикрашали в золоті вироби, так як золото символізувало сонце - найважливіший символ божества. Сьогодні ми поговоримо про цінності золота, а також і про те, як вигідно його можна здати в ломбарді.

Чому саме золото стало міжнародною валютою?

На світовому ринку, золото визнано валютою. Це той благородний метал, яким користується попитом не тільки в ювелірних прикрасах, але і в будь-якій цивілізованій країні. Золото є високоліквідним активом, яке забезпечує фінансову стабільність держави. І від обсягу золота залежить здатність держави погашати боргові зобов'язання.


Як можна купити золото?


Золото продається в кількох видах:
У злитках: штамповані (від 1 грама до 50 грам), литі (від 100 грам і до 1 кілограма);
У вигляді золотих інвестиційних монет;
У вигляді ювелірних прикрас (бувають декількох видів проб).

Купівля золота-дуже важливий крок, адже звичайним оком важко визначити її справжність. Тому ми рекомендуємо купувати золото тільки в перевірених ювелірних магазинах або банках. Обов'язково перевірте пробу золота, вона зазвичай вказується на зливку або на замку в ювелірних прикрасах. При видачі в банку злитка золота вам обов'язково до нього видадуть сертифікат. Купуючи золото, ви не тільки захистите себе від диверсифікації заощаджень, а й можете зробити відмінний подарунок вашим рідним або друзям. Золото легко зберігати і транспортувати, а також воно буде жити під час пожежі (температура плавлення 1064 градусів!) Або повені. І ще один плюс золота в тому, що його можуть прийняти в ломбарді за вигідною ціною

 

Скільки коштує грам золота в ломбарді?


Як ми вже писали вище, золото можна здати в будь-якому ломбарді України, однак найвигідніші умови надає ломбард «Центральний». А все тому, що ви можете отримати високий дохід від застави, і при цьому самі вибрати на який термін ви віддаєте в заставу золото. Варто зазначити, що 1 грам золота 585 проби коштує 1100 гривень, якщо ви віддаєте його в наш ломбард на термін від 2 до 30 календарних днів. Якщо ж ви віддаєте ювелірну прикрасу з наявністю дорогоцінних каменів, то ціна за грам теж збільшується. Більш точну ціну ви зможете дізнатися у оцінювача в нашому ломбарді.

Під час оцінки касир перевіряє зовнішній вигляд виробу, пробу, наявність каменів і їх цілісність (чи мають подряпини, тріщини, як сидять в посадковому гнізді і.т.п.). Приблизний час оцінки золотих прикрас становить не більше 20 хвилин. Гроші ви можете отримати, прямо не відходячи від каси. Також варто відзначити, що у нашого ломбарду є кілька ювелірних партнерів «Магія Золота» і «Золото Срібло».
Наші відділення працюють по Україні щодня з 9:00 до 18:00. Чекаємо всіх вас!