×
Мій кабінет Компанія Карта відділень Контакти Новини ONLINE ОЦІНКА Акції Вітрина

Що приймають в ломбардах?

Що приймають в ломбардах?

Що приймають в ломбардах?


Мабуть, сьогодні важко знайти людину, яка не знає, що таке ломбарди. Однак деякі боятися його послуг через стереотипи. Однак за цей час ломбарди кардинально змінила тип роботи. Сьогодні, в століття сучасних технологій, ломбарди відвідують не тільки незаможні громадяни, які зводять кінці з кінцями або люди, які не в змозі скористатися сучасними послугами. Частина людей - це люди, які тримають малий бізнес, а більше 70% - люди середнього класу, і лише 7-8% це люди пенсійного віку або малозабезпечені люди. Чому це так? - Давайте розберемося.


Перш за все ломбард в 2021 році - це сервіс, який видає гроші під заставу речей. Отримати гроші дуже просто: для цього позичальник просто йде в ломбард з паспортом і річчю, яку він хоче здати. Ломбард зобов'язується зберігати цю річ на період, який прописаний в договорі, при цьому при підписанні договору відбувається страховка речі, тому ви можете бути впевнені в безпечності.

Що можна закласти в ломбард?


В Україні Ломбард Центральний приймає абсолютно все рухоме майно. Серед населення найбільш популярними стали такі речі як:

1. Золоті прикраси з дорогоцінними каменями і без них;

2. Золоті та срібні монети;

3. Офісна техніка: (ноутбуки, принтери, шредери, моноблоки, комп'ютерна акустика, клавіатури, мишки, флешки і ігрові приставки);

4. Побутова техніка: (пральні машини, телевізори, сушильні машини, пилососи, праски, блендери, кухонні комбайни, м'ясорубки, газові варильні поверхні, кавоварки, мікрохвильові печі, посудомийки);


5. Будівельна техніка: (перфоратори, шуруповерти, пили, фарбопульти, лобзики, електрорубанки, будівельні фени, болгарки, вимірювальні прилади, плиткорізи);

6. Цифрова техніка: (смартфони, планшети, цифрові фотоапарати, акустична система, ресивери, проектори, відеореєстратори, відеокамери, повер банки, навушники, карти пам'яті, флеш-карти);


Причому варто відзначити, що в нашому ломбарді, золоті вироби з дорогоцінними каменями оцінюються не як лом, а як виріб, що істотно впливає на оцінку вартості. Оцінка майна відбувається прямо перед вами, на місці. Причому оголошено ціна речі не буде взята "зі стелі", так як майстер проводить огляд цілісності речі, її зовнішній вигляд, рік випуску, перевірка працездатності, наявність до неї упаковки і.т.д. Тому, щоб сума застави була максимально наближена до ринкової вартості, зверніть будь ласка на це увагу.

Отримуйте гроші відразу, не відходячи від каси!


Завдяки швидкій і оперативної оцінки ви отримаєте гроші буквально за лічені хвилини будь-яким для вас зручним способом (на карту або готівкою). Процедура оцінки в середньому займає 10-15 хвилин. Крім того, на сайті діє послуга «Оцінка Online», завдяки якій можна попередньо дізнатися вартість вашої речі.

Ну і найголовніше це те, що наш ломбард поверне вам відразу назад закладену річ, після погашення відсотків. Детальну інформацію ви можете знайти на нашому сайті або зателефонувавши за телефоном 0-800-307-773.